2 d’oct. 2009

Acta de la reunió de l'1 d'Octubre

ARGENTONA PEL DRET A DECIDIR

ACTA REUNIÓ ASSEMBLEA D’1 D’OCTUBRE 2009

S’acorda per àmplia majoria dels assistents, 34 persones, la celebració de la consulta popular per la independència de Catalunya el dia 13 de desembre del 2009.

Enric Subiñà comenta el protocol que s’haurà de seguir, a partir d’un document difós per entitats sobiranistes dels autors Bertran, López Tena i Ximenis.

Argentona té uns 12.000 habitants, dels quals hi haurà censats uns 8.000. Això implicaria situar 8 meses electorals (1 x 1000 hab.) i un ampli dispositiu logístic per atendre els votants, amb DNI, padró, etc. Aproximadament i en veu alta es calculen unes 72 persones només per atendre meses, i a part, personal per seguretat.

També es comenta que la campanya seguirà un calendari normal, començant 15 dies abans de la consulta, el 30 de novembre. Existirà la possibilitat del vot anticipat.

S’acorda que Argentona pel Dret a Decidir (ADD)” s’inscriurà com a entitat en tota regla, formalitzant uns estatuts, al registre d’entitats de la Generalitat. Hi haurà un president, secretari, tresorer i algun vocal. S’aplaça la decisió d’aquests càrrecs fins a la propera assemblea. Caldrà adaptar uns estatuts model amb el propi redactat.

S’acorda la creació de les primeres 5 comissions: Informàtica, Tresoreria, Logística, Comunicació (web, facebook, notes premsa, atenció mitjans, etc.) i Campanya (cartells, samarretes, adhesions, promoció, pancartes, conferències, porta a porta, etc.), determinant-se així d’entrada algunes de les seves funcions, els seus membres voluntàriament afegits i la capacitat de reunir-se aquestes per lliure. Les comissions donaran comptes a l’assemblea que setmanalment se celebrarà a partir d’ara cada dijous d’octubre al Saló de plens de l’Ajuntament a les 20h.

Xavier Peguera accepta el nomenament de coordinador general d’ADD. xavier.peguera@cmail.cat. També en serà el portaveu, junt amb altres dos membres, Eudald Calvo i Enric Subiñà.

Es proposa que Josep Lladó sigui encarregat de cercar suport a la consulta entre els regidors i exregidors municipals demòcrates. Aquest accepta.

Xavier Collet serà l’interlocutor de l’entitat amb l’Ajuntament actual, per a facilitar qualsevol tràmit.

Tots els col·laboradors hauran de deixar el seu correu a l’adreça argentonadretadecidir@gmail.com que coordina l’Alfons González alfons.gonzalez.perez@gmail.com.

Sense més a tractar,

David Farell i Garrigós davidfarell@hotmail.com
Secretari accidental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada